Ansökan

guldheden vit logga (kopia)

Lediga rum

Här nedan publiceras lediga rum. Lediga rum ligger ute en vecka och intresse meddelas till jerry@guldheden.com. Vi kommer inte kontakta dig när du står högst i kön (trots att det står så i registreringsmailet från kölistan), du måste maila oss när det finns lediga rum att söka.

Just nu har vi inga lediga rum.

Ställa sig i kö

Nya ansökningar tar vi emot i vårt nya system. Observera att

  • Vid nyregistreringen frågas det efter Referens, Kreditupplysning, Maxhyra och Medboende. Dessa använder vi oss inte av men kan av tekniska skäl inte dölja. Därför kan du svara vad du vill på frågorna. Svaren påverkar inte din chans att få ett rum hos oss. 
  • Du måste slutföra din intresseanmälan via länken du får via mejl.
  • Du måste själv ansöka om rum när dessa annonseras. Vi kommer inte kontakta dig när det finns ett rum ledigt, trots att det står så i registreringsmejlet.

Om du har problem med kölistan, vänligen mejla kolista@guldheden.com

Du måste förnya din ansökan var tredje månad och se till att alltid ha aktuell information. Du förlorar din plats i kön om du inte uppdaterar din ansökan. Från det datum du registrerade din ansökan står du i kö och kötiden kan inte överlåtas till någon annan. Köplatsen kan variera beroende på intresset av ett rum vid det aktuella tillfället.

Vi erbjuder rummet till den person med längst kötid som önskar rum då det blir ledigt. Stiftelsen bygger på en kristen grund du får inte motverka detta men det är inget krav på att du är kristen. Vi tillåter inte användande eller förvarnande av droger inklusive alkohol på hemmet. Du måste årligen lämna studieintyg omfattande minst 75 %-iga studier.