Ansökan

guldheden vit logga (kopia)

Lediga rum

Här nedan publiceras lediga rum. Lediga rum ligger ute en vecka och intresse meddelas till jerry@guldheden.com. Vi kommer inte kontakta dig när du står högst i kön (trots att det står så i registreringsmailet från kölistan), du måste maila oss när det finns lediga rum att söka.

Vi har tyvärr inga lediga rum nu, och på grund av semester händer det inget med uthyrningen  veckorna 28-32

Ett vanligt rummet kostar 5500:- per månad varav 3600:- är den obligatoriska matdelen. Det serveras ingen mat under sommaren och således betalar man bara för rummet under juni, juli och augusti. 

Ställa sig i kö

När du ställer dig i kö observera att

  • Vid nyregistreringen frågas det efter Referens, Kreditupplysning, Maxhyra och Medboende. Dessa använder vi oss inte av men kan av tekniska skäl inte dölja. Därför kan du svara vad du vill på frågorna. Svaren påverkar inte din chans att få ett rum hos oss. 
  • Du måste slutföra din intresseanmälan via länken du får via mejl.
  • Du måste själv ansöka om rum när dessa annonseras. Vi kommer inte kontakta dig när det finns ett rum ledigt, trots att det står så i registreringsmejlet.

Om du har problem med kölistan, vänligen kontakta kolista@guldheden.com

Du måste förnya din ansökan var fjärde månad och se till att alltid ha aktuell information. Detta gör du genom att klicka på förnyelselänken i det påminnelsemejl som skickas ut tre månader efter senaste förnyelse. Du har då en månad på dig att förnya innan du förlorar din plats i kön. Från det datum du registrerade din ansökan står du i kö och kötiden kan inte överlåtas till någon annan. Köplatsen kan variera beroende på intresset av ett rum vid det aktuella tillfället.

Vi erbjuder rummet till den person med längst kötid som önskar rum då det blir ledigt. Stiftelsen bygger på en kristen grund du får inte motverka detta men det är inget krav på att du är kristen. Vi tillåter inte användande eller förvarnande av droger inklusive alkohol på hemmet. Du måste årligen lämna studieintyg omfattande minst 75 %-iga studier.