Ansökan

guldheden vit logga (kopia)

Lediga rum

Just nu har vi en del lediga rum! Tillträde 1/3Lediga rum ligger ute en vecka. Intresse meddelas till jerry@guldheden.com.

Ställa sig i kö

Vi håller just nu på att byta kösystem och därför är den gamla hemsidan nedstängd. Du förlorar inte din kötid. Om du redan ställt dig i kö kommer du få ett mejl med vidare instruktioner. Detta mejl har dock inte skickats än utan sänds ut i början på februari.  Har du frågor kan du mejla kolista@guldheden.com.

Nya ansökningar tar vi emot i vårt nya system. Observera att

  • Vid nyregistreringen frågas det efter Referens, Kreditupplysning, Maxhyra och Medboende. Dessa använder vi oss inte av men kan av tekniska skäl inte dölja. Därför kan du svara vad du vill på frågorna. Svaren påverkar inte din chans att få ett rum hos oss. 
  • Du måste slutföra din intresseanmälan via länken du får via mejl.
  • Du måste själv ansöka om rum när dessa annonseras. Vi kommer inte kontakta dig när det finns ett rum ledigt, trots att det står så i registreringsmejlet.

Om du har problem med den nya kölistan, vänligen mejla kolista@guldheden.se.

Du måste förnya din ansökan var tredje månad och se till att alltid ha aktuell information. Du förlorar din plats i kön om du inte uppdaterar din ansökan. Från det datum du registrerade din ansökan står du i kö och kötiden kan inte överlåtas till någon annan. Köplatsen kan variera beroende på intresset av ett rum vid det aktuella tillfället.

Vi erbjuder rummet till den person med längst kötid som önskar rum då det blir ledigt. Stiftelsen bygger på en kristen grund du får inte motverka detta men det är inget krav på att du är kristen. Vi tillåter inte användande eller förvarnande av droger inklusive alkohol på hemmet. Du måste årligen lämna studieintyg omfattande minst 75 %-iga studier.