Ansökan

guldheden vit logga (kopia)

Lediga rum

Här nedan publiceras lediga rum. Lediga rum ligger ute en vecka och intresse meddelas till jerry@guldheden.com. Vi kommer inte kontakta dig när du står högst i kön (trots att det står så i registreringsmailet från kölistan), du måste maila oss när det finns lediga rum att söka.

Vi har glädjen att kunna erbjuda tre olika rum med tillträde 1/8.

Ett vanligt rummet kostar 5500:- per månad varav 3600:- är den obligatoriska matdelen. Det serveras ingen mat under sommaren och således betalar man bara för rummet under juni, juli och augusti.  

Rum 1:  Vanligt rum om 16 kvadrat med liten toalett (wc och handfat) och rum med föster. 

Rum 2: Större vindsrum om 13 kvadrat, saktar wc och fönster men har takfönster och handfat. Här är hyran för rummet 1672:- och maten även här 3600:-

Rum 3: Ett mindre vindsrum om 8 kvadrat som saknar fönster, wc och handfat men har takfönster. Detta rum kostar 1558:- och maten 3600:-

Du ansöker genom att skicka ett mail till jerry@guldheden.com. Var tydlig med vilket rum du söker och om du söker flera i vilken ordning.

Ställa sig i kö

Nya ansökningar tar vi emot i vårt nya system. Observera att

  • Vid nyregistreringen frågas det efter Referens, Kreditupplysning, Maxhyra och Medboende. Dessa använder vi oss inte av men kan av tekniska skäl inte dölja. Därför kan du svara vad du vill på frågorna. Svaren påverkar inte din chans att få ett rum hos oss. 
  • Du måste slutföra din intresseanmälan via länken du får via mejl.
  • Du måste själv ansöka om rum när dessa annonseras. Vi kommer inte kontakta dig när det finns ett rum ledigt, trots att det står så i registreringsmejlet.

Om du har problem med kölistan, vänligen mejla kolista@guldheden.com

Du måste förnya din ansökan var tredje månad och se till att alltid ha aktuell information. Detta gör du genom att klicka på förnyelselänken i det påminnelsemejl som skickas ut tre månader efter senaste förnyelse. Du har då en månad på dig att förnya innan du förlorar din plats i kön. Från det datum du registrerade din ansökan står du i kö och kötiden kan inte överlåtas till någon annan. Köplatsen kan variera beroende på intresset av ett rum vid det aktuella tillfället.

Vi erbjuder rummet till den person med längst kötid som önskar rum då det blir ledigt. Stiftelsen bygger på en kristen grund du får inte motverka detta men det är inget krav på att du är kristen. Vi tillåter inte användande eller förvarnande av droger inklusive alkohol på hemmet. Du måste årligen lämna studieintyg omfattande minst 75 %-iga studier.