Vi söker ny kock!

guldheden vit logga (kopia)
Kock – arbete dagtid, måndag till fredag

Stiftelsen Guldhedens Studiehem söker en kock som vill laga frukost och lunch åt våra boende.

Dina arbetsuppgifter

Som kock erbjuds du ett utvecklande arbete där du lagar och serverar goda och näringsriktiga måltider till våra boende. Ditt arbete är varierande med alla förekommande arbetsuppgifter i ett kök – matlagning, menyplanering, beställning av varor, ansvar för kökets egenkontroll och städrutiner.

Arbetsuppgifterna innefattar bl.a.:

– Planering av måltider inklusive specialkosten
– genomföra och ta emot beställningar av råvaror
– Laga måltider för ca 100 personer per tillfälle
– Ansvara för hygien, egenkontroller och säkerhet
– Efterarbetet såsom disk och städning.

Rollen som kock är ett ensamarbete men du har nära samarbete med föreståndaren och gästerna. Stiftelsen Guldhedens Studiehem vilar på kristen och ideell grund. För att lyckas med jobbet måste du vara bekväm med att jobba på den typen av arbetsplats och gärna dela våra värderingar. Vi värnar skapelsen och lagar maten från grunden med schysta råvaror så lokalt producerade som möjligt. Vi värdesätter måltidsgemenskapen så det är ett plus om du har förmågan att se och prata lite med gästerna under arbetets gång.

Övrig information

Tidsbegränsad anställning 100%, 2024-01-08 till 2024-06-05 40h arbetsvecka, mån-fre. Är båda parter nöjda efter denna period som kan ses som provanställning kan tjänsten övergå till en upphållstjänst. Man jobbar då heltid under terminerna och har sommar och jullov, lönen fördelas jämt över året. Läs mer om verksamheten under fliken Information. Eventuella frågor besvaras av föreståndare Jerry Andréasson som nås via jerry@guldheden.com

Ansök

Senast 3 december men gärna tidigare då ansökningarna behandlas löpande.
Genom att skicka ett mail innehållande CV och personligt brev via mail till jerry@guldheden.com.